dijous, 7 d’abril del 2016

DIVERTUM - app gratuit per descobrir l'oci a prop teu


QUÈ FEU AQUEST CAP DE SETMANA?

Na Elisabeth Rusiñol es la fundadora i directora de Divertum i aquí s'explica com s'ha creat la applicació Divertum.

"Nosaltres som uns pares osonencs que ens agrada fer moltes activitats amb la nostre filla. La feina de recercar què es fa per les famílies a nivell d’oci es torna tediosa quan l’has de recercar per internet i vam tenir la idea de fer una APP que aglutinés tota la informació en un sol lloc.

Així va néixer Divertum. És una aplicació gratuïta per a mòbils i tauletes que bàsicament el que fa és trobar tot l’oci familiar que es fa allà on et trobis o allà on tinguis pensat anar. Funciona per geolocalització i en pocs segons disposes de tota la informació referent a cultura (on trobarem teatres, cinemes, titelles, etc.), festes majors i populars, fires, activitats esportives per fer en família, restaurants on puguem trobar menús infantils o que tinguin un espai pels nostres fills, i moltes altres activitats pensades per a nosaltres, les famílies.

En el següent vídeo editat per l'Espai Internet de TV3 explica breument com funciona l'APP:


El lema de Divertum és “en lloc de buscar, troba”. Va néixer de la necessitat de saber què es fa per les nostres famílies a nivell d’oci d’una manera ràpida i sense perdre el temps recercant per Internet ni esperar que algú ens ho digui.

Es pot trobar en els Markets de ANDROID i APPLE. També es pot descarregar des dels enllaços de la nostre web www.divertium.net i seguir-nos al Facebook i Twitter."

Apa! A trobar l'oci més a prop!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada